Search

Er is nu een speciale actie voor de mensen die gratis Netflix willen uitproberen. Download en probeer Netflix gratis uit voor een periode van 30 dagen met een proefabonnement! Dit proefabonnement is geheel vrijblijvend en het gratis Netflix abonnement kun je binnen 30 dagen gewoon weer opzeggen. Uiteraard kun je ook besluiten een Netflix abonnement af te sluiten wanneer je tevreden bent over de proefmaand van de streamingdienst. Netflix kun je geheel gratis downloaden. Wat je verder nodig hebt is natuurlijk een snelle en stabiele internetverbinding. Een glasvezel of ADSL abonnement kun je eenvoudig afsluiten via bijvoorbeeld www.internethunter.nl of een van de andere online vergelijkers.

Netflix in Nederland

Netflix is volledig klaar om Nederland te veroveren. In september 2014 is de dienst – die uitermate groot is in de Verenigde Staten – gelanceerd in Nederland. Netflix zal de toekomst zijn van films en series kijken in Nederland. Steeds meer films en series komen beschikbaar voor ons Nederlanders, waardoor een abonnement op Netflix zeer de moeite waard is. Het is nu mogelijk om geheel vrijblijvend Gratis Netflix uit te proberen voor een periode van één maand. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven en Netflix downloaden. In deze periode kun je al snel beslissen om dit proefabonnement te verlengen, of de dienst stop te zetten. Wanneer de gratis Netflix periode niet bevalt, kun je er gewoon mee stoppen en kost het je dus helemaal niets!

Gratis netflix proberen

Netflix is druk in onderhandeling om verschillende films en series op het openbare net van de Nederlandse Netflix te krijgen. Nu al heb je de beschikking over vele films en series zoals Flikken Maastricht, Homeland en meer. Binnenkort krijg je van ons een overzicht van alle films en series die te bekijken zijn met een Netflix proefabonnement. Netflix heeft in de Verenigde Staten afspraken gemaakt met een aantal grote filmmaatschappijen zoals Dreamworks Animation, Paramount Picture, Lionsgate en Time Warner. Hiernaast heeft Netflix een exclusieve overeenkomst met Walt Disney Studio’s. Hier valt ook Pixar onder. De samenwerking van Netflix met grote partijen is dan ook niet mis te noemen. Het is nog even afwachten welke films en series er uiteindelijk allemaal beschikbaar zullen komen in Nederland. Wij zullen je op deze website op de hoogte houden van het volledige aanbod op Netflix, en uiteraard bieden we je de mogelijkheid om Gratis Netflix uit te proberen.

Het aanbod van Netflix films en series

Welke films en series draaien er momenteel op Netflix? Netflix staat er om bekend dat het een enorm assortiment aan films en series tot zijn beschikking heeft. Hierbij hoef je niet te wachten tot een volgende aflevering, maar kun je in één keer de gehele serie bekijken als je dat wilt, wanneer jij wilt. Verder hoef je de films en series niet binnen te halen of te downloaden; je kunt de films direct bekijken op jouw televisie. Ideaal dus! Steeds meer mensen maken al gebruik van Netflix en momenteel bekijken al meer dan één miljoen mensen via de video-dienst, en dit terwijl Netflix nog minder dan een jaar beschikbaar is in Nederland. Wil je weten welke films er momenteel beschikbaar zijn, dan kun je naar de pagina van de films gaan op de website van Netflix. Hetzelfde kun je uiteraard doen om het actuele aanbod van series te bekijken.