Uncategorized

Films kijken via Popcorn Time (Zonder WiFi!)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Popcorn Time is een gratis torrent-client met meerdere platforms, waaronder een mediaspeler. Het is een videospeler die films en tv-programma’s downloadt van verschillende torrent-websites zoals KickAssTorrents. Het is in staat om video’s tegelijkertijd te downloaden en te streamen, zodat je direct kunt genieten van HD-video’s.

Legaliteit van Popcorn Time

Kort gezegd: de software op zich is niet illegaal, maar de manier waarop u hem gebruikt is het waarschijnlijk wel. Een andere variabele is het land waar u woont. Veel van onze lezers sturen ons berichten met de vraag: is Popcorn tijd legaal in Nederland? Of is Popcorn Time legaal in België? We ontvangen vergelijkbare vragen van bijna overal ter wereld. Veel lezers die willen weten welke landen legaal zijn om naar Popcorn Time te kijken.

Feit is dat er geen eenduidig ​​antwoord op deze vraag is. Wetten en voorschriften voor het online bekijken van films op Popcorn Time variëren van land tot land, in Nederland is het in ieder geval wel illegaal.

Zonder WiFi gebruikmaken van Popcorn Time

Gratis films kijken zonder WiFi via Popcorn Time is mogelijk, zo hebben wij onderzocht. Na het downloaden van een film staat deze in de downloadmap van uw computer. Wanneer u dan bijvoorbeeld in de trein of vliegtuig uw favoriete film of serie wilt kijken kunt u gemakkelijk naar uw downloadmap gaan en de film aanklikken.

Het begin van Popcorn Time

Vanaf het begin: zoals de meeste mensen weten, werd de eerste Popcorn Time-app oorspronkelijk in 2014 gelanceerd door een groep programmeurs, voornamelijk uit Argentinië. De app werd al snel bekend als een snelle en eenvoudige manier om gratis films te kijken. De broncode voor de app was vrij beschikbaar op Github, zodat iedereen kan controleren of het programma veilig en schoon is van virussen; of bijdragen aan de app, als ze dat wilden. Op 14 maart 2014, nadat de ontwikkelaars onder druk kwamen te staan, werd de originele Popcorn Time gesloten. Hierna zijn er vele andere varianten gekomen, dit is niet meer de ‘originele’

Author

Comments are closed.